Три големи събития се опитват да срещнат бизнеса с правителството в България през есента на 2009 година

 

www.EVENTS.dir.bg I Стоян Стоянов I 2009-10-19

 

Бойко БорисовБорбата за вниманието на правителството, спонсорите и участниците се изостря и от желанието всеки от организаторите да бъде първи при официалното представяне на новото българско правителство пред бизнес средите в България и чужбина.

Три големи събития се опитват да срещнат бизнеса с правителството през есента на 2009 година.

 

Вестник "Капитал" и КРИБ организират за четвърти път Годишна среща на бизнеса с правителството под мотото ЗАДВИЖВАНЕ на 3 ноември 2009 г. в хотел "Шератон" в София. 

Събитието е традиционно и авторитетно и постепенно се превърна жалон за останалите организатори на подобни събития.

Макар и с по-малки амбиции Български икономически форум организира Български икономически форум – България 2009 – 2013 – икономически визии за европейско развитие на 26 и 27 ноември 2009 г.

Събитието замества тази година традиционния Икономически форум за Югоизточна Европа (SEEF), който тази есен няма да се проведе.

В началото на декември Economist Conferences организира за осми пореден път Кръгла маса с правителството на България. Събитието ще се проведе на 8 декември 2009 г. в хотел "Шератон".

И трите събития изтъкват потвърденото участие на министър-председателя Бойко Борисов, както и плеяда от министри, чуждестранни лектори и лидери на мнения. Таксите за участие в събитията не са малко, но повечето от тях разчитат на спонсорско финансиране. 

С наближаване на датите за всяко едно от събитията най-вероятно организаторите ще предоставят и безплатен достъп или такъв с намалена такса за някои участници.

Така че ако имате желание да участвате и да се доберете на "ръка разстояние" от българския политически и бизнес елит – следете Порталът за събития EVENTS.dir.bg и интернет страниците на организаторите.

Очаквайте продължение!

Снимка: www.medicalbg.com

One Response to “Три големи събития се опитват да срещнат бизнеса с правителството в България през есента на 2009 година”

  1. Big Bang Says:

    Искам да попитам има ли смисъл за участие в такива събития, при положение че таксата участие достига до 700 лв на човек.

    Та за сметка на двама участници от компанията – вие ще направите бляскава и напоителна вечеря за целевите си министри и важни люде с кратка музикална програма.

    В тия времена на криза организаторите на тия Summit-и побългарени малко се излагат…

Leave a Reply