Триото Кънчев, Радков и Рачков взривиха сцената на светско събитие в Слънчев бряг

 Anett & Co. I 15.07.2013

С бляскава концепция, лъскав интериор и перфектна организация, Платинум Kазино & Хотел, Слънчев бряг, отпразнува своя втори рожден ден.

С бляскава концепция, лъскав интериор и перфектна организация, Платинум Kазино & Хотел, Слънчев бряг, отпразнува своя втори рожден ден, като затвърди статута си на едно от най-забележителните развлекателни места по Българското Черноморие. Раздадените награди, светските гости и забавната програма ознаменуваха началото на следващата трета година, загатвайки тя да бъде още по-успешна и обещаваща.
Партито по повод рождения ден на едно от най-големите казина на Балканите се състоя през изминалия уикенд в Слънчев бряг. Водещ на събитието за пореден път бе Ники Кънчев, който при откриването на мястото през 2011 г. бе наречен за негов кръстник и от тогава всяка година е специален гост и водещ на събитието.
Вечерта премина под мотото „Празнувайте с нас, удвоете късмета си”. Концепцията бе лека и духовита, а шоуто, което се разигра – запомнящо се. Вечерната забава премина в театрален дух и остави у гостите много усмивки, свежи изживявания и приятни спомени. Сред гостите бяха забелязани телевизионната водеща Ива Атанасова, председателят на Българската федерация по турнирен покер – Игор Марковски, собственици на хотели в Слънчев бряг и други.
Вече втора година Платинум Kазино & Хотел е не само място, на което се печелят пари, но и място предлагащо културни забавления и летни емоции на Южното Черноморие. Заради своята уникалност, то е дестинация, позната на много хора и посещавана от много знаменитости от хайлайф средите у нас. Водещият Ники Кънчев и неговият ко-водещ, в лицето на Димитър Рачков, предрешен като него, в ролята на Пънчев, стартираха събитието с неповторимото си чувство за хумор. Сценичният дует даде старта на цялата програма, в която бяха включени професионални имитатори, с ръководител Стeлиан Димитров – Фейкед Старс, представящи известни култови персонажи и музикални изпълнения. На сцената се изявиха изпълнители-имитатори в образите на Фреди Меркюри, Майкъл Джексън с емблематични парчета и лунна походка, мимически изпълнения на легендарния Чарли Чаплин и всичко това под зоркия поглед на Кръстника – Дон Корлеоне. „Българската Адел“ – певицата Петя Данкова , изпълни залата с нежния си глас, а Краси Радков представи някои от най-емблематичните си скечове.
Кънчев, Радков и Рачков се оказаха най-успешното трио, излизало скоро на сцена и поддържаха високия градус на настроението през цялата вечер. На своята сцена, Платинум Kазино & Хотел, даде възможност и за изява на млади таланти, обявявайки конкурс за аматьори имитатори. Участниците в него се съревноваваха помежду си, влизайки в амплоато на известни звезди: кореецът Сай, Братя Мангасарян, Миро, Селена Гомес и Лейди Гага. Журито, с председател Богдан Томов, който допълни с чара си триото водещи, и представители на гостуващите медии, заслужено даде първа награда на Вера Руссо. Победителката спечели сърцата на публиката и журито с образа на Лейди Гага и си тръгна с голямата награда от 1000 лв. Наградите не свършиха до тук, тъй като организаторите на събитието бяха осигурили и томбола, която ощастливи много от гостите. Бяха раздадени ваучери за казино игри, които късметлиите изиграха нетърпеливо още същата вечер. Присъстващият автор на емблематичната за курорта Слънчев бряг книга: „Слънчев бряг – код жълто” – Любомир Николов, връчи на победителите от конкурса и на спечелилите от томболата книги на издателство „Сиела“, съответстващи на концепцията на събитието – биографиите на Адел, Фреди Меркюри, Мадона, Джон Ленън и др. Сред уникално шоу, много песни, танци и закачки гостите се забавляваха до късните часове на нощта, напълно предразположени от разкошната обстановка и въодушевени от плеядата актьори, музиканти, млади таланти и писатели, присъстващи на събитието.

Leave a Reply