“Труд” празнува 75 години

в. Труд | 23.02.2011

 

На 1 март "Труд" празнува достоен юбилей. Най-старият действащ всекидневник у нас ще навърши 75 години. И разбира се, ще почерпи, както си му е ред. Тази пролет най-авторитетният вестник в България посреща своя празник с нови собственици и главен редактор. По традиция на рождения ден са поканени героите на нашите материали – президентът Георги Първанов, председателката на парламента Цецка Цачева, премиерът Бойко Борисов, депутати, министри, бизнесмени, спортисти, интелектуалци, хора на изкуството, светила от науката и медицината, лица от шоубизнеса и др.
Приемът на "Труд" също си има запазена територия – това е дом № 2 на резиденция "Бояна". Тържеството се организира със съдействието на "М-Тел", OMV, ЦКС, ТЕЦ "Марица изток 2", "Сименс", "Армеец", "Инсаойл", "Водка Финландия", "Джим Бийм", "Братя Минкови", "Едоардо Миролио" и "Каменица".
И въпреки че рожденикът е "Труд", подаръците ден преди празника ще раздадем ние.
Към изданието, което верните ни читатели си купуват всеки ден, ще прибавим и книжка, в която ще разкажем какво представлява вестникът и каква е историята му през годините. Ще я получите на 28 февруари, понеделник. Тя е богато илюстрирана с уникални снимки от архива ни.

Стр. 8

Оригинална публикация

Leave a Reply