Тръгва проектът “Социологически клуб БТА”

в. Класа | 01.02.2011
 
Българската телеграфна агенция започва реализацията на инициативата "Социологически клуб БТА" в партньорство с водещи национални социологически агенции.

Проектът "Социологически клуб БТА" периодично ще превръща националната информационна институция в център за анализи и коментари на насоките в развитието на общественото мнение. Инициативата ще даде публичност на съществуващи нагласи по социално значими проблеми и ще предостави пространство за дебат върху тенденции за развитието на тези нагласи, ще бъдат представяни проучвания и дебатирани горещи теми на деня. Всички дискусии ще бъдат отворени за представители на институции, организации, обществени групи и медии. В проекта ще се включат също и "Галъп“, МБМД, "Маркет линкс“ и "Алфа рисърч“.
"Новият изборен кодекс – "за" и "против" е темата на първата дискусия, която ще се състои на 1 февруари 2011 г. от 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА. Участници в обсъждането ще бъдат представители на социологическите агенции "Медиана“, Център за анализи и маркетинг, "Скала“ и АФИС.

Стр. 15

Leave a Reply