ТВ+ си избра мото

в. 24 часа | 02.11.2010

"Твоят свят" – това е мотото, с което ТВ+ започва да изгражда публичния си имидж.

Телевизията, която е сред любимите на премиера Бойко Борисов по собствените му думи, стартира официално през март. Според екипа й тогава обърнали повече внимание на качеството на работа и функционирането на екипа. Сега вече е дошло времето да започне да изгражда своя положителен имидж.
До голяма степен той, разбира се, се дължи на програмата. ТВ+ се прочу като медията, която напоследък купува най-интересните футболни мачове. В схемата й е вместено и публицистичното предаване на Георги Коритаров "Свободна зона", което се излъчва всеки делничен ден.
С наличието на мото обаче зрителите ще могат да възприемат цялостната идея на телевизията, смята екипът й. След вътрешно гласуване е избрано "Твоят свят" като най-близко до същността на политематичната медия, което удовлетворява интересите и желанията на всеки отделен зрител.
Медията ще развива присъствието си в социалните мрежи, а съвсем скоро ще стартира и обновената версия на сайта си. Скоро ТВ+ ще има и skype, на който връзката между зрителите и екипа ще бъде още по-улеснена.

Стр. 28

Leave a Reply