TV7 с две нови предавания

в. Телеграф | Екатерина ТОМОВА | 29.10.2011 

Националната TV 7 стартира две нови предавания в ефира си следващата седмица.

"Комисията Павлов" с водещ Димитър Павлов ще се завърти за първи път на 3 ноември в 22,15 ч, а "Новите досиета" с автор и водещ София Тзавелла ще се излъчи за сефте на 4 ноември, отново в 22,15 ч.

Ирония

Любимецът на зрителите Митко Павлов ще се превъплъти в нова роля и наложи нов вечерен ред в тв ефира. В рамките на половин час "Комисията Павлов" ще раздава със замах хапливи оценки и предложения и ще коментира с ирония новините от седмицата – иронично и саркастично. С помощта на продуцента Емил Кошлуков Павлов ще изправи на нокти гостите на живо с провокативни интервюта и революционно различни репортажи по актуални горещи теми. Това, което никога няма да липсва във вечерния ред на "Комисията", са собствена позиция и мнение по важни въпроси за цялото общество, поднесени с много хумор.

Загадки

Освен че ще се нищят злободневни теми, в ефира на TV 7 ще се търси и истината за живота. За първи път в България се ражда формат, вдъхновен от мистериите и загадките на заобикалящия ни свят. "Предаването "Новите досиета" ще повдига завесата на големите тайни на миналото, настоящето и бъдещето и света на паранормалното и непонятното за нормалните човешки възприятия. Автор и водещ е многократно награждавания журналист и автор с признание в цял свят София Тзавелла. В първото издание на предаването тя ще разговаря с Крис Холтън – топизследовател по паранормални явления и бивш полицай, който използва в своята работа медиумните си способности. Крие Холтън създава интернет телевизия, чрез която демонстрира с множество видеоматериали резултатите от изследванията си. Посещенията в интернет към неговата продукция със записи на духове и т.нар. "електронен гласов феномен" (EVP) са 27 млн. Големи филмови компании често го търсят за консултант на "хоръри" с духове.

Стр. 55

Leave a Reply