ТВ7 с нови предавания и “стари” лица

в. Дума | 07.03.2011

 

Люба Кулезич изостави Нова тв, Би Ти Ви остава без "Пирамида" и "Бон-бон"

 

ТВ7 реши да търси любовта на публиката, като отмъкна няколко от предаванията на конкурентна телевизия. Две предавания, които станаха популярни в ефира на БТВ преди години, се възраждат на екрана на ТВ7. От 28 март в новата програмна схема на телевизията влиза токшоуто "Пирамида", почти по същото време ще започне и музикалното предаване "Бон-бон", което също започна екранните си изяви от ефира на Би Ти Ви.
Продуцент и водещ на "Пирамида" е Стойчо Керев, познат на аудиторията като журналиста, направил последното тв интервю с Тодор Живков във "Всяка неделя" по БНТ. Преди пет години програмата стартира в Би Ти Ви като копродукция между медията и "Интерактив Медиа Сървисиз", а нейно лице бе Светла Петрова. В ТВ7 "Пирамида" ще се излъчва веднъж седмично.
Както ДУМА вече писа, Люба Кулезич вече не е част от екипа на Нова тв и премина в ТВ7. Тя ще се изявява в "Шоуто на Люба Кулезич" в рамките на предаването "7 часа с ТВ 7", което ще се излъчва всяка неделя и ще е разделено на няколко сегмента, по подобие на "Станция Нова". Кулезич обещава сблъсъци на интересни мнения по разнообразни теми.
В някои от рубриките ще се изявяват Иван Ласкин и Димитър Туджаров-Шкумбата. Ласкин вече потвърди участието си в проекта, докато Шкумбата предпочете да изчака края на преговорите с ТВ7.
Публицистичното предаване с име "Пряка демокрация" ще се опита да активизира гражданското общество в страната. То ще е форум на свободно говорене и разнообразие от мнения и гледни точки, обещават продуцентите му Стойчо Керев и Христо Тучев. Предаването ще върви на живо цял час от 17.45 ч. Продуцентите обясниха, че ще събират теми и мнения основно от интернет. Предаването ще е политическо токшоу, но важните там ще са обикновените хора, студентите, които ще имат възможност да изразят и отстояват позицията си по различни теми и проблеми, заявяват от ТВ7.
Водещият на предаването "Пряка демокрация" ще бъде избран чрез кастинг. От 2 март желаещите да бъдат водещи може да пращат снимка и биография на casting@tv7.bg.

Стр. 5

Leave a Reply