TV7 СПРЯ ИЗЛЪЧВАНЕТО КЪМ БУЛСАТКОМ

TV7 I 12.01.2013

От 00:00 на 12 януари TV7 спря излъчването на програмите на TV7 и Super 7 към оператора Булсатком. След продължилото повече от две седмици извиване на ръце от страна на Булсатком споразумение не беше постигнато. Вместо преговори Булсатком непрекъснато отлагаше развръзката във времето и накрая ни предложи арогантната оферта сами да се изключим от предлаганите пакети. Нашите условия – взаимоизгодни и пазарни, не бяха приети до края на работния ден вчера и това принуди телевизията да предприеме тази крайна мярка.
От началото на годината групата канали TV7, News7 и Super 7 излъчва програмите на TV7 и Super 7 към Булсатком безплатно в интерес на зрителите, за да не губят достъпа си до качествена публицистика и обективни новини. От позицията си на монополист Булсатком налага едностранно неизгодни за телевизията условия, поради което ние сме принудени да защитим авторските си права и труда на работещите в медиите ни.
Обръщаме се към зрителите ни да приемат сигнала ни ефирно, за да продължават да гледат програмите на TV7 и Super 7. Ако нямате достъп до ефирния сигнал на TV7, обърнете се към най-близкия добросъвестен кабелен оператор. Ние ще продължаваме да работим за вас и да предлагаме все по-качествени и разнообразни новини, публицистика и забавни предавания.
Повече информация как да приемате сигнала на TV7 и списък с кабелни оператори, които излъчват сигнала на TV7 можете да намерите на:
http://tv7.bg/news/society/9596852.html 

Leave a Reply