Твоята нова женска хитринка за обем в косите. Wash&Go с екстракт от мая

 United Partners  I 26.08.2013 

Опитай новия Wash&Go с екстракт от мая и той ще се превърне в твоята малка хитринка за красива и обемна коса.

Като жена знаеш, че за да си добра във всичко и да изглеждаш винаги перфектно, трябва да полагаш много усилия. Имаш много трикове, с които се справяш успешно с грижата за дома, семейството и вкусните закуски и сладкиши, които им приготвяш. Но остава ли ти време да се погрижиш и за себе си?

В напрегнатото ти ежедневие, жонглирайки между офиса, домашната работа и децата, имаш нужда от бързи решения, но с видим и моментален резултат. Знаеш, че за да изглежда косата ти ослепителна със страхотен обем е нужно време, много стилизиращи продукти и дълго висене пред огледалото.
Какво ли не си опитвала, за да направиш тънката си коса с ослепителен и дълготраен обем?
Представяш ли си, ако можеше да използваш свойствата на маята, която прави вкусотиите ти толкова бухнали и върху косата си?

Wash&Go, експертът по обем, има отговор за теб!

Благодарение на екстрактът от мая в новия шампоан и балсам на Wash&Go косата ти ще блести от чистота и ще пленява всички погледи с нейния дълготраен обем. Вдъхновен от свойствата на маята новата серия на Wash&Go прави тънката и безформена коса красива и обемна и то без да губиш времето си пред огледалото в дълготрайни стилизиращи процедури.
Опитай новия Wash&Go с екстракт от мая и той ще се превърне в твоята нова, малка хитринка за красива и обемна коса без излишни стилизиращи процедури. Така ще имаш повече време, за да приготвиш нещо вкусно за теб и семейството си или да релаксираш наслаждавайки се на свободното си време.
 

Leave a Reply