Тъпотията “Елит” най-после спря

в. Уикенд | 07.01.2011

Водещата Надя, която е гадже продуцента си, в депресия след уволнението

Новата година не донесе нищо добро за екипа на предаването "Елит". От 1 януари, светското шоу на БНТ най-после спря, след като години наред креташе с катастрофално нисък рейтинг и будеше недоумение с присъствието си в националната медия.
Предаването изобилстваше от потресаващо тъпи "светски новини" за абсолютно безсмислени хора и пробутваше скрита реклама за приятели на сценаристите на рубриката. "Елит" изкара 8 години на екран като през последните 5 на практика малцина забелязваха съществуването му.
"Най-накрая едно правилно решение! Време беше тази отвратия да спре и да затворят кранчето на продуцентите", доволни са редовите служители на БНТ.
Свалянето на "Елит" се отразило най-болезнено на неговата водеща Надя, бивша любовница на Стефан Данаилов и Андрей от "Сблъсък". В момента крехката блондинка живее на семейни начала с продуцента си Георги Тонев, който се разведе заради връзката си с нея. Водещата с вид на анорексичка дори изпаднала в депресия, разбирайки, че на практика остава безработна. Завършилата НАТФИЗ госпожица до последно не вярвала, че вече няма да се фръцка на екрана.
Най-вероятно на мястото на "Елит" ще стартира ново светско предаване. Според запознати Нико Tупарев имал намерение да предложи жълто шоу на националната медия.

Стр. 6

Leave a Reply