Търси се PR (ама специалист)

ROI BLOG I 19.08.2010

Колко пъти сте се явявали на интервю за работа?
lady
Колко пъти всичко е изглеждало прекрасно и накрая сте разбирали, че са взели човека, който според вас изобщо не е за тази работа?

Вие сте в пъти по-добри!

Сега ви предлагаме възможност да участвате в един различен конкурс за работа.
Този конкурс ще се случи онлайн пред очите на всички (и вашите) и ще разберета с какво сте по-добър или по-добра от другите кандидати и с какво те са по-добри от вас.

 

people

Така че ако сте:

Нахъсан, уверен, събуден, кипящ от идеи, които не умират в главата ви,пишете, защото хората не могат да живеят без да ви четат, знаете какво става в медиите и сред медиите включвате и ВЕСТНИЦИТЕчислата не ви плашат, защото знаете, че математиката е в основата на всичко, обичатесериозните предизвикателства и не сте сериозни на купони, значи този конкурс може би е за вас. Остава да сте работили и в сферата на PR и медиите.

Търси се PR специалист, който ще работи във вътрешен PR отдел. Толкова можем да ви кажем за сега. От вас се иска следното:

 1. Между 19 и 25 август 2010 г. да качите свое представяне в Slideshare (или друг сайт за споделяне на презентации) и да ни изпратите линк към презентацията на info@roibg.com.

 2. До 29 август 2010 г. ще се гласува за участниците в конкурса на blog.roibg.com.

 3. На 30 август 2010 г. ще стане ясно кои са одобрените от нас и от публиката, които ще продължат във втори кръг.
  * Кандидатите, които желаят да запазят конфиденциалност могат да изпратят своята презентация  на адрес info@roibg.com, спазвайки същия срок.

 4. Във втория кръг участниците ще получат на 31 август 2010 г. задание, което ще трябва да изпълнят в срок до 02.09.2010 г.

 5. От 3 до 6 септември ще се гласува от страна на публиката, за изпълнението на задачата. Като изпълнените задачи ще бъдат качени онлайн, без да се оповестява имената на кандидатите.

 6. Одобрените, които продължават в трети кръг, на 7 септември в 10.00 часа ще получат задача, която ще трябва да изпълнят за два часа.

 7. Работите от третия кръг ще се оценяват от специално жури, което ще пазим в тайна.

 8. Офлайн интервюта с преминалите и третия кръг ще се проведат на 16 и 17 септември 2010 г.

 9. Преминалите успешно интервюто ще имат среща с висшия мениджмънт на компанията в периода 20-24 септември 2010 г.

  Оригинална публикация

Leave a Reply