Търсим нов издател

в. Национална Бизнес Поща, Стара Загора | 03.12.2012

Щастливо събитие в семейството на Виктория Стоянова, издател на "Национална бизнес поща", и Станимир Стоянов, президент на Международната академия за високи постижения "Сър Исак Нютон", налага промяна в стратегията за развитие на единствената независима печатна медия в България, фамилията, създала най-успешния вестникарски бизнес в най-новата ни история, очаква през 2013 година ново попълнение. Поради тази причина, от 3 декември 2012 година стартира процедура за избор на нов издател на вестник "Национална бизнес поща".

Всички желаещи да кандидатстват за работа на тази позиция следва да подготвят:

1. Мотивационно писмо;

2. Автобиография с отразяване на образование, кариерно развитие и постижения;

3. Декларация за липса на финансови задължения;

4. Две препоръки от публични личности;

5. Информация за обратна, връзка.

Документите следва да бъдат изпратени до 31 декември 2012 г., с препоръчано писмо, на адрес: София 1000, ул. "Триадица" 6, бизнес център "Триадица", офис 402, за Виктория Илиева Стоянова.
Съществува и опция за придобиване на 100% от издателските права на вестника. Желаещите да се възползват от нея трябва изрично да го посочат в мотивационното си писмо. За подкрепа на инициативността на качествени млади предприемачи без собствен капитал е осигурен и инвестиционен заем с лихва от 6.4 процента.
"Готови сме да дадем шанс както на хора, доказали се в полето на собствения си бизнес, в т.ч. и наши рекламодатели, така и на всеки амбициозен млад човек, който наистина вярва в способностите си", коментира за НБП Виктория Стоянова. Тя пое кормилото на вестника в най-трудните за бизнеса месеци на 2009 година и постигна фантастични за пазарната реалност в България резултати. Във време, в което "Икономедия", издателят на вестниците "Капитал", "Капитал дейли" и на сайта "Дневник", затънали до гуша в кредити, ги е превърнала в морални роби, давайки на "Алфа банк" като особен залог редакционната им политика, "Национална бизнес поща" няма и 1 (един) лев задължения, и през последните 16 години не е допуснала и 1 (един) ден просрочие на каквото и да било плащане.
Звучи невероятно – но е факт и положителният резултат през всяка една от кризисните години.
"За да бъдат защитени икономическият успех и независимата политика на вестника, са необходими невероятни усилия и концентрация. Вече четири години се налага да се справям, участвайки както в проектите на съпруга си в София и извън страната, така и ръководейки медията в Стара Загора. Със сигурност нямаше да успея без подкрепата на екипа и семейството си, но Бог реши да ни дари с ново щастие и се чувстваме длъжни да подготвим някой, който да бъде 100% отдаден на вестника. Защото, без да бъде мисия, не може да бъде и бизнес", с усмивка заявява Виктория Стоянова.
Екипът на вестника й благодари за страхотните постижения и пожелава успех на всички нови проекти!
От своя страна ние гарантираме, че ще защитаваме с всички сили както независимата редакционна политика на вестника, така и високите пазарни резултати.

Стр. 1, 2 

Leave a Reply