United Partners взе единствената награда за България

 MyPR.bg I 8.11.2016

United Partners спечели единствената награда за България от Golden World Awards, организирани от Международната PR асоциация – IPRA. Агенцията бе отличена в значимата категория „Най-добра международна PR кампания от агенция“ за работата по проекта EE MUSIC (Energy Efficient Music Culture) на церемония по награждаването, провела се в Доха, Катар. Това е първата награда в тази категория за агенция от Централна и Източна Европа в историята на престижните PR награди.
Българската агенция United Partners бе отличена за мащабната образователна кампания по призовия проект EE MUSIC. Нейната цел бе да информира организаторите на фестивали, концерти и други музикални събития в цяла Европа за отпечатъка, който те оставят върху околната среда и да им даде полезни инструменти за повишаване на енергийната ефективност и устойчивостта на техните събития. Проектът се осъществи с финансовата подкрепа на програмата “Интелигентна енергия – Европа“. За малко повече от три години в неговите рамки бяха реализирани резултати в ключови държави като Австрия, Франция, Германия, Холандия, Португалия, Румъния, Испания, Великобритания и други. В него участие взеха музиканти, DJ артисти, енергийни експерти, както и организатори на някои от най-големите фестивали в Европа, популярни със своята активна политика за опазване на екологичното равновесие.

За да приемат престижния плакет на гала вечерята присъстваха представители на United Partners, Метин Казак, посланик на България в Катар, джаз певицата Йълдъз Ибрахимова и пианистът Живко Петров.
„За мен е чест да подкрепям българските предприемачи в техните усилия да градят международен бизнес, да демонстрират професионализъм на световно ниво и да допринасят за изграждане на добрата репутация на България по света“, сподели г-н Казак.
На церемонията по награждаването в Доха, Катар, бяха връчени общо 56 награди на комуникационни агенции и вътрешни PR екипи от цял свят за различни аспекти на професионалните комуникации – корпоративни комуникации, продуктови кампании, CSR проекти, кризисни комуникации, комуникации в социалните мрежи.

Оригинална публикация

Leave a Reply