Управлявай рекламата

vesti.bg I 2010-01-21

"Нетинфо" предоставя възможност на малкия и среден бизнес сам да създава и да управлява рекламните си кампании

 

Adwise.bg е новата услуга за реклама на клик на "Нетинфо", насочена към малкия и среден бизнес.
Целта на компанията е да отговори на нарастващата нужда от ефективна и икономична реклама, с помощта на която всеки рекламодател може да достигне оптимална аудитория, като сам определи цената, срока и продължителността на своята кампания.
Допълнително предимство за всички клиенти е това, че рекламата се показва безплатно, а заплащането става на клик, което гарантира на рекламодателите максимално добър разход на заложените от тях средства.
Представителите на малкия и среден бизнес могат лесно, бързо и на минимална цена да рекламират дейността или продуктите си, като Adwise.bg гарантира показване на рекламата в най-посещаваните български сайтове:Abv.bg, Vbox7.com, Vgames.bg, Svejo.net, Gbg.bg, Lubimi.com, Imot.bgи Mobile.bg.
Adwise.bg бе естествената стъпка към запълване на портфолиото на услугите, които предлагаме, и се надяваме максимално да отговорим на нуждите на нашите клиенти, каза Ирина Поррузиан, мениджър Рекламно развитие в "Нетинфо".
Рекламата ще се показва на всеки, който търси информация, близка по контекст на ключовите думи, описващи рекламираната стока или услуга, като клиентът сам ги е определил.
Уникалното, което "Нетинфо" предлага, е възможността за наддаване за цената на клик на всяка ключова дума, като по този начин умело управляваните реклами ще могат да постигнат максимален резултат с най-малко изразходвани средства.
Минималната цена, която може да се зададе е 0,10 лв., като в зависимост от представянето на рекламата е възможно тази цена в края на кампанията да е по-ниска от първоначално зададената.
За да стартира кампанията, сметката на клиента трябва да бъде захранена с 20 лв.
Това, което оптимизира целия процес, е възможността във всеки един момент от кампанията да бъде проследен нейният ход и статистика.
За разлика от сходни продукти, "Нетинфо" не взима комисионни и ежедневно има специалист от компанията, който отговаря на всички въпроси и предоставя безплатна консултация за оптимизиране на кампаниите. 
 

 

Leave a Reply