Уволняват Олга Лозанова?

в. Шок | 13.07.2010

Скандалът с Витомир Саръиванов може да коства поста и на програмния директор на Нова тв Олга Лозанова. Собствениците на Нова тв са бесни на сестрата на Гого Лозанов, защото именно тя е разпоредила Витомир да бъде водещ на сутрешния блок.
Преди месец водещият Николай Стойнов изненадващо бе пратен в неплатен отпуск, а на негово място в "Здравей, България" бе намърдан Витомир Саръиванов. Тогава Олга Лозанова разпореди рокадата с мотив, че Коко Стойнов не се харесвал на зрителите и рейтингът на сутрешния блок спаднал драстично.
"Сега, когато се разбра, че Витомир е любовник на племенницата на Олга Лозанова, тя се чувства като в небрано лозе", коментират из коридорите на Нова тв.
Мерникът на Олга Лозанова отдавна е вдигнат. Тя търпи критики, че е взимала грешни решения, вследствие на които Нова тв тотално се е компрометирала. Най-големият гаф на Лозанова е свързан с напускането на "Господари на ефира" и привличането на Иван и Андрей от Би Ти Ви.

Стр. 19

One Response to “Уволняват Олга Лозанова?”

  1. tvfan7 Says:

    Упорито сред гилдията се говори, че след програмната шефка си тръгва и рекламната – главните виновнички за пагубното състояние на медията.

Leave a Reply