В българския ефир се роди News7

ТВ7, Новини в 22.30 часа | 07.03.2013

Тази вечер точно в 19 часа в българския ефир се роди News7. Ето как започна всичко.

Така точно в 20 часа тази вечер започна първата новинарска емисия на News7. Валентина Войкова и Мия Сантова са водещите, от които всяка вечер зрителите ще научават най-важното от България и света.
Валентина Войкова: Преди всяка емисия човек се вълнува, а камо ли, когато носи цялата отговорност и цял един огромен екип от професионалисти стои зад мен в случая, естествено, че вълнението е огромно.
Мия Сантова: Тук всичко се случва в движение. Виждате, нещата съвсем, така, са в насипно състояние все още. Но това е част от чара на това да направим нещо за първи път и да го направим наистина с цялото си сърце и хъс.
Новините обаче са само началото. Програмата на News7 ще се обогатява постепенно.
Николай Бареков: Всичко, което правим в този канал е изключително ново и иновативно за българския телевизионен пазар. Много живи връзки, мнгоо репортажи от мястото на събитието. Така че общо взето нашите репортери и нашите водещи, които по принцип обичат работата си, искат да я работят, сега ще имат възможност да го правят двойно повече, което ще е удоволствие и за зрителите.
Специален гост на старта на News7 беше българското лице в Си Ен Ен Ралица Василева. Тя беше тук през последната седмица, за да сподели своя професионален опит с репортерите и продуцентите на News7.
Ралица Василева: Заредих се с енергия от тях, направи ми впечатление ентусиазмът им за тази работа, за новия канал също, за таланта, опита им. Поговорихме си и за нашата професия, която толкова обичаме. И успях да споделя опита си от 20 години. И се надявам, че ще им помогне по някакъв начин.
Репортер: А какво ще им пожелаете?
Ралица Василева: Много, много успех. Ще следя с интерес тяхното развитие.
News7 гледайте на честотата на телевизия ББТ. 

Leave a Reply