В Сърцето На София Нов Ресторант Отворя Врати

www.reginabg.com I 19.11.2014г. 

Ресторант REGINA се намира в сърцето на София. Той се разполага в една от най-забележителните аристократични къщи, която е построена през 1925 година, и от частен дом днес се превръща в ресторант за ценители. Клиентите на ресторанта се потапят в уютна атмосфера, пресъздаваща духа на някогашните стопани на резиденцията: банкерът Марко Рясков, политикът Антон Югов и други.

Античното пиано, на повече от 200 години, и картини шедьоври от частна колекция допълват с неповторима изящност интериора на ресторант REGINA. Изисканата обстановка и леката ненатрапчива музика създават приятна атмосфера, която привлича преуспели и известни личности.

83 места са разположени в пет уютни зали, подходящи за интимни вечери, бизнес коктейли, семейни тържества.

Специфичната и характерна в своя стил кухня на ресторант REGINA, заедно с внимателно селектирана листа от първокласни напитки, ще задоволи и най-капризните вкусове. Италианската, испанската и френската кулинария са неразделна част от прецизно подбраното меню на REGINA. Тук може да се опита и модерната реплика на традиционната българска кухня. Шеф Пламен Европейски ще изненада клиентите с изтънчени ястия, приготвени с много вкус и страст, поднесени по нестандартен и приятно сюрпризиращ начин. 

Leave a Reply