Варненски екип от специалисти развива иновативен медиен канал

Невена ТРИФОНОВА I 2.08.2010

Екипът на BUS tv работи по реализацията на нова визия

BUS tv е високотехнологично решение, чиято основна цел е да предостави нови информационни възможности и ползи за гражданите на Варна, пътниците в градския транспорт, публични организации и рекламодатели. Телевизията на този етап се разпространява само в рамките на морската ни столица.
BUS tv предоставя телевизионна и мултимедийна реклама, базирана на най-новите информационни и комуникационни технологии. Медията позволява излъчване на стандартни видеоклипове, филми и реклами на TFT телевизонен екран.
BUS tv е алтернативен канал, предназначен за разпространение в превозните средства и свободно достъпен за пътниците.
„От началото на нашето развитие преминахме през много предизвикателства, но въпреки това успяхме да реализираме една интересна, полезна и нестандартна медия. Изградихме успешни партньорства с варненските медии, които спомагат за разнообразието на нашата програма”, сподели Веселина Влайкова, управител на BUS tv.
Рекламно-информационния канал BUS tv може с висока ефективност да стартира, продължи или допълни всяка рекламна кампания, без да са необходими допълнителни инвестиции в рекламни носители или формати.
„Услугата, която предлагаме, притежава голяма гъвкавост по отношение на планирането и програмирането на рекламните форми. Ние имаме възможност за стартиране или промяна на рекламната кампания или съдържанието на програмата в рамките на 24 часа”, разясни Ива Танкова, част от екипа на BUS медията.
Иновативният канал е ориентиран към осигуряване на полезна информация на пътниците на градския транспорт. В излъчвания модул са включени предстоящи събития, културен афиш, новини, злободневни предавания, публицистика, хороскоп, времето, хумористични скечове, късометражно кино и рекламни форми.
След проведено проучване е установено, че 80% от варненци пътуват редовно с градския транспорт, а 60% от тях – всеки ден.
„Задължителна част от нашата фирмена политика е обратната връзка с гражданите и рекламодателте. До този момент сме получили много похвали от редовни зрители, и не малко градивни критики, но това са нещата, които ни карат да продължаваме напред и да се развиваме. Разработваме тематични кампании, чрез които всяка фирма – участник, има възможността да отправи своето послание към жителите на морската столица”, допълни Веселина Влайкова. Екипът на BUS tv работи по реализацията на нова визия – по-модерна графика и обогатяване на програмния модул, най-късно от октомври тази година.

Leave a Reply