Венета за Бареков: Не участвам в елементарни авторекламни кампании

сп. Слава | 2010-03-19 

От няколко седмици се вихри сериозна война между титаните в журналистиката Венета Райкова и Николай Бареков, които в близкото минало бяха семейни приятели и неведнъж са отбелязвали заедно важни празници. Бившият телевизионер от сутрешния блок на бТВ по неясни причини напада в сайта си водещата на Горещо, която пък отвръща на удара с анкети и мнения по негов адрес във Фейсбук страницата си. Той я обвинява, че е некомпетентна и демонстрира ниско ниво. В социалната мрежа тя твърди, че колегата й по този начин иска да привлече интереса върху себе си с цел реклама. СЛАВА се опита да се свърже с двамата за коментар, но получи отговор само от Вената Райкова, който беше: "Нямам коментар, защото не участвам в елементарни авторекламни кампании." Припомняме ви, че неотдавна г-н Бареков стартира два сайта – един светски и един политически. Що се отнася до първия, вече има доста ужилени от публикациите му звезди, начело с Венета Райкова. Припомняме ви, че той провокира сексскандала, в който бяха намесени имената на плеймейтка-та Николета Лозанова и моделката Венета Хариза-нова. Двете бяха обвинени, че са елитни проститутки, бяха пуснати и техни снимки от английски сайт за компаньонки. Докато Николета се отказа да съди Бареков, Харизанова вече е завела няколко иска и категорично отрича горепосочените обвинения да са верни. Маги Желязкова пък се оплака пред СЛАВА, че й били «вкарани" други думи в устата, когато е давала интервю за сайта на Бареков. Жълт ли е или не въпросният сайт, не се наемаме да даваме оценка. Факт обаче е, че не една и две публични личности се оплакват от неверни публикации по техен адрес. Списъкът вероятно ще продължи да набъбва. време за четене: 2,5 минути
Както виждате на снимките, синът на Венета и Тишо е одрал кожата на татко си. Малкият

ГОРЕЩО ПАК С РЕКОРДЕН РЕЙТИНГ

Миналата събота Венета Райкова направи поредното скандално интервю, което вдигна рейтинга на Горещо до небесата. Предаването се оказа най-гледано не само във Vbox впоследствие, но и за седмицата срейтинг 10 и пазарен дял 36. Гост в Горещо бе бившата съпруга на Боби Цанков, която разказа истината за убития радиоводещ, за лъжите, които си е съчинявал, за джиповете и лъскавите коли, които всъщност са били под наем, за радостта му, когато са убили Клюна, за фалшивите му познанства с босове от подземния свят.

МАЛКИЯ ПАТРИК Е ОДРАЛ КОЖАТА НА ТИШО

Малкият Патрик е одрал кожата на Тишо Както виждате на снимките, синът на Венета и Тишо е одрал кожата на татко си. Малкият Патрик неотдавна стана на 1 годинка, а водещата е изключително щастлива майка. Тя казва:
"Работата си е работа, но най-голямото ми щастие е детето!"

Стр. 6

Снимка: venetaraikova.wordpress.com

Leave a Reply