Вестник “ПРО и АНТИ” престава да излиза в края на тази година

в. Про & Анти | 13.12.2010

Драги приятели, съмишленици и читатели

Това е наистина тъжно за всички, които вече двадесет години сме свързани е една обща идея. За съжаление по финансови причини ние не можем да продължим.
Мнозина ни се обадиха, за да споделят своето разочарование. Настояваха да направим нещо, за да не изчезне напълно единствената медия с такава насоченост.
Усещането, че както при много такива случаи българите са способни да се обединят в подкрепа на справедлива кауза, ни накара да обмислим възможността за издание със същата тематика.
Въпреки, че ще има не малко трудности и пречки и че поемаме голям риск, решихме от 2011 година да създадем месечно списание "АНТИ".
Това, че се връщаме към старото заглавие на вестника, може би ви подсказва, че намерението ни е да се фокусираме върху тематиката, която и досега беше основната за изданието ни. Решени сме да направим всичко, за да привлечем вниманието на хората, които са съгласни, че комунизмът все още е на власт в България. И ще го доказваме, докато нещата се променят.
Списанието ще бъде формат А4, с цветни корици.
Наред с всички досегашни наши автори, на които горещо благодарим за подкрепата в това трудно време, ще се постараем да привлечем и други ярки творци на словото, рисунката, карикатурата и фотографията. Ще запазим най-важните рубрики на седмичника като "Глас народен", "Писахме да се знае", "Господари на сеира", "Светът", "История", "Да, ама не", "Таласъм". И ще отворим нови, като "Посткомунизъм", "Русо-фобия", "Властта в ръцете на простака", "Календар 1944-1989"…
Абонирането може да става в пощенските клонове, в редакцията на вестника и чрез изпращане на пощенски записи на адрес София, 1000, пл. "Славейков" 11, ет. Ill, стая 8, за Георги Георгиев Динев.
Изданието е предназначено само за абонати. Абонаментът е 40 лева за цяла година и 22 лева за полугодие. Крайният срок за годишен абонамент е 15 януари 2011 г.
Ще се радваме, ако абонирате приятели, читалища, библиотеки, ако можете убедете и други да направят това.
Първият брой ще излезе на 31 януари 2011 година.

Стр. 1

Leave a Reply