ВЕСТНИКАРСКА ГРУПА БЪЛГАРИЯ ОБЯВЯВА КОНКУРС За Ръководител “Реклама”

в. Труд | 05.02.2011

Най-влиятелната издателска група 8 печатните медии и най-динамично разбиващата се група в новинарски сайтове обявява конкурс за Ръководител направление "Реклама".

Станете част от наший екип, който очаква от вас;
Концепция за развитието на рекламата в първите два по доверие и влияние всекидневници у нас – "Труд" и "24 часа", в най-големия вестник в Русе – "Утро", в седмичниците "168 часа", "Седмичен труд" и "Всичко За семейството", в най-популярните сред Земеделския бизнес "Български фермер" и "Хоби фермер", в авторитетното седмично списание "Ауто Билд", в месечните "Идеален дом", "Идеален дом Декор", "Ауто Билд 4X4" и "ГЕО", в литературния алманах "Съвременник", в дамското двуседмично списание "Всичко за жената" и в тийней-джърския "Хай клуб".
Познаване на медийния и рекламен пазар, солиден опит в областта на медийни продукти.
Познаване на продуктите на Издателската група и Визия за развитието на про-дажбената политика и за развитието на отношенията с рекламодатели, агенции и партньори.
Опит в сферата на рекламата и маркетинга в България или в чужбина.
Комуникационни и организационни умения.
Конкурсът се провежда на 2 етапа:
Селекция по документи и събеседване с избрани кандидати.
Очакваме мотивационно писмо, придружено от автобиография със снимка и точни координати За обратна връзка до 15.02.2011 г., "Вестникарска група България" ООД, бул. "цариградско шосе" 47, e-mail: syurukova@vgb.bg, тел.:+359 2 942 2992 begin_of_the_skype_highlighting +359 2 942 2992 end_of_the_skype_highlighting, Саша Юрукова
Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю.
Информацията, която предоставят кандидатите, е поверителна и попада под ЗЗЛД.

Стр. 7

Leave a Reply