Вицепремиерът Симеон Дянков с неочаквано лично интервю в новия МАХ

QM Media I 17.04.2012

Какво е да си джентълмен? Отговорите на Джъд Лоу, Димитър Гочев, Андрей Паунов, Александър Секулов и Любо Киров

В новия брой на списание МАХ ще разберете защо вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков единствен се осмелява да нарича премиера Бойко Борисов на малко име, просто „Бойко”. Кой и как разпределя парите в семейство Дянкови? Защо финансовият министър отпуска повече пари за археологически разкопки по време на криза, как се е запознал със съпругата си Керълин и каква е връзката му с писателката Елизабет Костова.

„Да си джентълмен означава да държиш на думата си. Ако някъде сгрешиш, да си признаваш, и то навреме”, казва вицепремиерът Симеон Дянков в неочаквано лично интервю за МАХ, направено от журналиста Симеон Колев.

Още откровения за това какво е да си джентълмен през 21 век в ексклузивните откровения на продуцента и режисьор на сериала „Стъклен дом” Димитър Гочев, писателя Александър Секулов и режисьора на филма за Симеон Сакскубурготски Андрей Паунов.

И още в новия МАХ:

- Новата сирена на клубната сцена Хавана Браун с горещи фотографии и любопитна биография.
- 50 години след смъртта на Мерлин Монро – нова книга, още дневници и ….тайните остават.
- Известният спортен журналист Ники Александров за първи път прави футболен портрет на Либия след революцията.
- Кои са най-известните готвачи в света.
- Създателят на съвременната българска журналистика Валери Найденов с геостратегически размисли от интимно естество, посветени на черния българин и бялата рускиня.
- Хотелът на Копола.
- Един от най-известните модели в света бразилецът Клаудио Авила в специална модна сесия за българския МАХ. Кой го доведе в България и коя е дамата на сърцето му.

 

Leave a Reply