Виж света от друга перспектива с новите превръзки Always Ultra

www.united-partners.com  I 12.09.2014г. 

Позволи на детето у теб да надделее и не се страхувай да използваш въображението си

Чудила ли си се как би изглеждал света ако е обърнат с главата надолу? Ако столовете висяха от тавана, а полилеите стояха на пода? Понякога промяната на гледната точка, може да те накара да погледнеш на света от различна перспектива. Големите и досадни грижи ще ти се сторят малки и незначителни, а малките радости ще станат повод за голямо щастие. Позволи на детето у теб да надделее и не се страхувай да използваш въображението си.
Всеки месец, по време на онези пет деликатни дни, всяка жена се отказва от активностите, които й доставят радост. Новите дамски превръзки Always Ultra ще ти помогнат да се отървеш от страха от протичане и да се насладиш на живот без ограничения дори по време на месечния ти цикъл! Резултатите от специално проведена онлайн анкета на Always относно това от какво се лишават жените всяка сутрин по време на цикъл, доказват, че силата да променят нещата, е в тях самите.
39% от българките, участвали в анкетата, споделят, че по време на онези 5 деликатни дни, се отказват от излизането на по питие с колегите си след работа, защото се страхуват от евентуална неудобна ситуация. 35% от жените са отговорили, че ако тези дни обхващат и уикенда, най-добрият начин да се възползват от събота вечер, е гледането на романтичен филм в компанията на купа с пуканки. 12% от тях споделят, че през лятото още повече се интересуват от външния си вид и се стараят да спортуват всеки ден. Но по време на онези пет дни им се налага да спрат със спорта и да забавят ежедневния си ритъм.
Ако можеха да спечелят пет допълнителни дни свобода в които да направят нещо вълнуващо, 27% от попълнилите анкетата отговарят, че биха искали да съберат всичките си приятели и да се отправят към планината! А 25% от тях биха избрали да се разходят в парка с кучето си, да карат кънки или колело!
С новите дамски превръзки Always Ultra вече няма да ти се налага да се лишаваш от нищо по време на петте дни от месечния ти цикъл. Открий как да бъдеш активна всеки ден от месеца и си наваксай деликатните дни. Always залага на теб!
Новите дамски превръзки Always Ultra са създадени, за да осигурят до 100% защита от протичане по време на месечния цикъл, без значение какво правиш. Независимо дали се грижиш за семейството или си в залата, дали бързаш да се прибереш навреме вкъщи или изкачваш някоя висока скала – вече не трябва да се притесняваш, че превръзката ти не отговаря на твоите нужди. С новите дамски превръзки Always Ultra можеш да бъдеш сигурна, че си максимално защитена, независимо от това дали ежедневието ти е нормално или обърнато наопаки.
Поеми риска и обърни нещата с главата надолу. Живей на пълни обороти и не позволявай на нищо да те спре – дори по време на месечния ти цикъл. Защото има едно нещо, което винаги работи, дори и с главата надолу: новите дамски превръзки Always Ultra, които сега са с нов подобрен повърхностен слой. Обърни гледната си точка и почувствай свободата да се движите свободно по време на онези дни от месеца. Превърни сивата ситуация в блестяща.

До 100% защита, дори и с главата надолу
Дамските превръзки Always Ultra са ултра-тънки и въпреки това, абсорбират влагата за секунди. Новият повърхностен слой, който предлага едновременно комфорт и защита, се състои от стотици абсорбиращи макро-и микро-конусовидни фунии, чиято функция е да насочват влагата далеч от тялото за секунди. А подобрената вътрешна част на превръзката задържа до 10 пъти повече течност от собственото й тегло. Резултатът? До 100% защита от протичане под всякакъв ъгъл, дори и с главата надолу! Най-накрая превръзка, на която жените да могат да разчитат.
Започни да гледаш на живота си по време на онези дни от месеца от различна перспектива! Превърни го в забавен, вълнуващ и без неприятни инциденти – дори, когато си с главата надолу!

 

Leave a Reply