“ВИП Комюникейшън” с нов офис

в. Класа | 17.01.2011

Български и чужди компании от различни сфери на бизнеса ще бъдат представени в пресзалата на новия офис на ПР агенция "ВИП Комюникейшън" на ул. "Николай Хайтов" 2, на 19 януари. Сред тях са българо-немското дружество за екологичен мениджмънт "Биркан и Нолте" АД, "КАИ груп", KING’S TOBACCO, "Девин" АД, "Софсток", апартхотел "Лъки Банско", мебелни салони "Варано", модна къща "Агресия", сватбена агенция "Диаманти", шоколадова фабрика MIDEAST Ltd и други. Специален гост ще бъде Лайънс клуб София "Свети Йоан", както и представителите за България на италианските авиолинии AlItalia. От началото на 2011 г. ПР мениджърите Патриция Кирилова и Нина Никол – собственички на "ВИП Комюникейшън", започват интересна инициатива, която ще помогне на представителите на медиите и на бизнеса по-лесно да намират отговори на въпросите, които ги интересуват.
Агенцията разгръща все по-активно дейността в подкрепа на бизнеса. Натрупан опит за това начинание не й липсва. През 2010 г. тя презентира за първи път у нас лимитираните вина на Роберто Кавали. Специален гост на събитието бе синът на световния дизайнер – Томазо Кавали. Бяха подкрепени и две важни благотворителни инициативи на Лайънс клуб София "Св. Йоан" за закупуване на нова диагностична апаратура за болни от церебрална парализа деца. На своя традиционен Коледен бал клубът събра 30 хил. лв. и за закупуване на ортопедични импланти за деца с ортопедични проблеми. Представена бе и уникалната програма за редуциране на теглото без глад "ЛъкиФит" в апартхотел "Лъки Банско".
"Коректността и достойнството се оценяват от нашите клиенти. Обичаме работата си и това личи по ежедневните новини, които нашият екип създава! Благодарим на всички, които ни подкрепят!", казват мениджърите на агенцията Патриция Кирилова и Нина Никол.

Стр. 19

Leave a Reply