VIP личности празнуваха с екипа на bTV

в. Класа | Иван ВЪРБАНОВ | 2010-06-14 

bTV отпразнува 10-годишнината си с мегапарти на голф клуб "Св.София" в с. Равно поле. Сред гостите бяха кметът на София Йорданка Фандъкова, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков, депутатите Искра Фидосова (ГЕРБ), Румен Петков (КБ), бляскаво съзвездие от актьори от "Стъклен дом", популярни личности, тв водещи, музиканти.
Чаровната Виктория Петрова в партньорство с лицето на сутрешните новини Ивайло Василев се изявиха като водещи на партито. Синоптикът Емил Чолаков направи под звездите своята прогноза за времето над ефира на bTV. Тя предвижда дългосрочен успех за новото семейство на bTV Медия груп, която ще остане независима от атмосферното влияние и от други външни давления. "Въздушната маса е толкова трайно стабилна, колкото е и трайно насочен интересът на зрители и рекламодатели от изток и от запад"- заключи Емо Чолаков.Преди да резнат тортата, главният оперативен директор на bTV Медия груп Вики Политова и новият шеф на НОВИНИТЕ на ПРО
БГ и бТВ Люба Ризова отправиха своите пожелания.
"Като част от едно семейство ние вече имаме нови цели, много се надявам да имаме и нови възможности"- каза Политова. "
Останахме верни на основния принцип в нашата индустрия – да правим всичко в интерес на зрителя. Надявам се да го правим и занапред", подкрепи я Ризова.
През своите 10 години бТВ показа, че телевизията не само информира и забавлява, но е и безспорен лидер на тв пазара. Защото екипът на бТВ успява да бъде винаги на точното място в точното време. В Топ 10 за май бТВ е с най-голям дял от 38.9%, а в Топ 50 на най-гледаните предавания сред лидерите са "Листопад", "България търси талант", "Комиците", "бТВ Новините", "Стъклен дом", "Шоуто на Слави", "Аламинут", "бТВ Репортерите", "Форт Бояр". Освен статистика за ефирни часове и предавания, има и една много по-важна цифра. Тя е за броя на хората, чиито съдби бяха подобрени към по-добро с помощта и силата на телевизията. Партито завърши с много настроение благодарение на звездите от "Монако Fat Cat" и Емили Джонсън, а огненото шоу бе естествена прелюдия към танцовия купон за всички колеги, гости, партньори и приятели на bTV Медия груп.
***
Текст под снимка
Виктория Петрова и Ивайло Василев се изявиха като водещи и на празничната програма.
***
Текст под снимка
Огнено шоу вдигна градуса на настроението на време на купона.

Стр. 19

Leave a Reply