Виртуално магаре ще бистри политика по ТВ7

www.vsekiden.com | Яна ДОНЕВА | 2010-03-31 

Марк О’Селски се качва на екран през май

Като отговор на очевидната криза за нови и свежи тв лица у нас, продуцентът Красимир Ванков е решил проблема като вместо човек, използа 3D магаре. Името му е Марк О’Селски и ще се появи в ефира на ТВ7 в началото на май. Виртуалният герой ще води 30-минутно вечерно ток шоу “На инат”, подпомаган от ко-водеща. Чий глас ще бъде използан за озвучаването на Марк, Ванков не иска да издава, затова пък ни сподели плановете си за нетрадиционния водещ.
“Искаме Марк да заживее свой живот, да го интегрираме в обществото, включително да гостува по партита, да ходи по събития, да не бъде само анимация от екрана”, разказа продуцентът пред “Всеки ден”. Докато това се случи обаче магарето ще води разговори с гости в студиото, ще коментира теми от деня и ако се нагала дори ще пее. “В шоуто ще има и бенд, точно по схемата на вечерните ток шоута, с тази разлика, че ще бъде по-кратко”, допълни още той. “Всеки ден” дочу, че музиката в предаването ще се изпълнява от бенда на Дани Милев, но точният състав още не е уточнен.
Затова пък вече е известна биографията на Марк О’Селски и дори публикувана в интернет. “Той е роден на 4-ти юли 1967 в село Долна Мелна (община Трън, Пернишка област). Зодия Рак с асцендент Лъв. Майка му Сара Гарабедян О’Селска е арменска еврейка – майката на майка му е еврейка, бащата на майка му е арменец. Майка му е една от малкото спасени евреи, които вместо в Аушвиц, са депортирани в България.
Баща му Иван О’Селски е от Коньовица, София, но малко след Девети по политически причини е изселен в Трънско. Баща му и майка му се запознават в една бозаджийница в Радомир….”, гласи инфото, с което Краси Ванков вече упорито популяризира новия тв герой.
Този вид предавания са доста разпространени из Европа, но всяка държава има прави да избира какво животно да играе ролята на водещ. Красимир Ванков решава, че у нас най-добре на екран ще седи магаре и дава своето обяснение за това: “Много са причините, както фолклорни, така и изследователски на база аидутиория и географска ширина, на която се намираме”. Резонен и е въпросът защо прави шоуто в ТВ7, а не в bTV, където Краси доскоро бе водещ на “Рекордите на Гинес”, а от известно време и успешно продуцира там. “Всичко е въпрос на пазарна ситуация. В момента, в който придобих лицензията на тази продукт и търсих активно пазар за него, bTV не беше в положението да купува, защото те пък се продаваха и искаха да съкратят до минимум разходите си- така се озовах в ТВ7?, разясни Ванков, известен още като съпругът на актрисата Невена Бозукова от “Аламинут”.

Оригинална информация

Leave a Reply