V+O България и още 25 агенции от цяла Европа се присъединиха към белгийската комуникационна агенция Tipik

PR Kernel I 2010-03-09

V+O България и още 25 агенции от цяла Европа се присъединиха към белгийската комуникационна агенция Tipik, за да отговорят на нуждите на своите клиенти — от специални събития до стратегически маркетинг.
Първият съвместен проект на V+O България и Tipik е организирането на младежки фотоконкурс, обявен от Генерална дирекция Икономически и финансови въпроси на Европейската комисия на тема „Еврото: какво означава то за нас?”. Повече информация за конкурса можете да откриете на www.euroinphoto.eu.
Tipik е комуникационна агенция, базирана в сърцето на Европейския съюз в централен Брюксел. Разполага с щатен екип от 115 служители от 30 страни, който обединява графични художници, уеб-дизайнери, преводачи, ръководители на събития, аудиовизуален и редакторски екип. Тези експерти са работили по договори с много от дирекциите на Европейската комисия, НАТО, Европейския парламент, както и с дружества от рода на BNP Paribas във Франция, белгийските телевизионни канали RTBF и Be-TV, и Белгийската фармацевтична асоциация.
„През 2010 г. нашите хоризонти се разширяват все повече“, заявява изпълнителният директор на Tipik Juan Arcas. „Подборът на изключително талантливи професионалисти, работещи на местно ниво, подобрява нашите възможности за организиране на събития в цяла Европа и отвъд нейните граници“.
Мрежата на Tipik дава възможност на всеки партньор да обменя опит, познания за пазара и решения на местно равнище, като същевременно осигурява европейското измерение, от което клиентите се нуждаят. В свят, където организирането на специални събития процъфтява, това е едно печелившо за всички партньорство.
Всеки партньор представлява независима комуникационна агенция, призната на своя местен пазар. V+O България има над 15 корпоративни клиента от най-динамичните сектори като телекомуникации, фармацевтика, банки и финанси, енергетика, бързо-оборотни стоки и забавления. Много от партньорите, например френските и естонските, са специализирани в организирането на специални събития, а други, като италианската и латвийската агенция, се занимават с връзки с обществеността. Едно нещо, обаче, свързва всички: страстта за усъвършенстване.
Както гласи мотото на Tipik: ние наистина ви „водим напред“.

Оригинална публикация

Leave a Reply