V+O Communication ще партнира с глобалните консултанти Corporate Citizenship

PR Kernel I 22.03.2011

Най-голямата независима международна ПР агенция в Югоизточна Европа V+O Comminication Group подписа партньорски договор с Corporate Citizenship, глобална консултантска компания в сферата на устойчивото развитие и част от Bell Pottinger Group.

Чрез това сътрудничество клиентите на V+O на всички пет пазара, на които оперира – Гърция, България, Румъния, Сърбия и Албания, ще разполагат с пълен спектър и дълбочина на експертизата в услуги като разработване на стратегии за устойчиво развитие, отчитане, консултиране по отношение на ангажиране на заинтересованите страни, управление на рискове, свързани с околната среда, процеси на инвестиране в местните общности, вериги на снабдяване и икономическо влияние.

Със създаването на това партньорство V+O ще играе водеща роля и ще инвестира в оформянето и трансформирането на постоянно променящата се картина на устойчивото развитие в Югоизточна Европа.

“След 10 години сериозна практика в областта на корпоративната социална отговорност за широк кръг компании на Балканите, смятаме, че трябва да предоставим на клиентите си услуги, напълно отговарящи на динамично развиващата се среда. Затова инвестираме в тази експертиза, чрез създаването на партньорството с Corporate Citizenship.” – каза президентът на V+O Томас Варвициотис.

“Благодарение на големия ни международен опит ние сме в много добра позиция да споделяме експертизата си на нови пазари като Югоизточна Европа. Убедени сме, че V+O е точният партньор за нас – компания, с която споделяме обща философия и визия.” – допълва Аманда Джордан, председател и основател на Corporate Citizenship.

Оригинална публикация 

Leave a Reply