Водещата Станислава Иванчева: В ТВ+ работя с млади и интересни хора

TELEMANIAC I 8.11.2010

Тя се казва Станислава Иванчева и е водеща в сутрешния блок на ТВ+ „Денят”. Приятелите и колегите й казват Стаси. Тя е винаги усмихната и обича работата си в телевизията.
Стаси завършва магистратура „Международна журналистика” в Лондон. Решава да се върне в България, за да приложи уменията и знанията си на родна почва. Започва да работи в ТВ+, след като бива избрана на специален кастинг в телевизията. Екипът на ТВ+ решева, че Стаси е подходяща за водещ на сутрешния блок „Денят”, защото притежава необходимия професионализъм и качества и защото вижда в нея един млад и амбициозен човек, който е положително настроен към света около себе си.
Станислава Иванчева смята, че сутрешният блок на ТВ+ се отличава от останалите с голямата доза остроумие, заложено в идейната схема на предаването, както и с подчертан елемент на проницателност в тематиката му.
Въпреки че на Стаси й се налага да става много рано всяка сутрин, в компанията на нейните колеги, човек никога не би казал, че е уморена. Тя определя хората, с които работи като млади, интересни и забавни. Когато са заедно, се стремят работата да минава леко и приятно, дори в напрегнатите ситуации.
Доста често в сутрешния блок на ТВ+ „Денят” се засягат теми, свързани с култура и спорт. Водещата на предаването има две хобита, свързани с кинотo и спортa. Трудно би било Станислава Иванчева да не знае нищо за някой хубав и стойностен филм. Твърдо убедена е, че за кино знае много, а доста често и колегите й се консултират с нея по въпросите за актьорите и сюжета в определени филми. От друга страна, спортът й помага психически, помага й да релаксира и както самата тя казва: „…и за да знам много за киното”.
Попитахме Стаси за интересна случка от живота й и специално за www.telemaniac.com тя разказа следното:
„Преди три години трябваше да интервюирам тогавашния президент на Колумбия – Алваро Урибе. Първата ни среща пропадна, затова уговорихме втора. Трябваше да пътуваме с неговия хеликоптер до място, където щеше да бъде и той. Качихме се в хеликоптера с мой колега, поседяхме там и се оказа, че времето не е подходящо за летене. В същото време разбрахме, че г-н Урибе бе останал в Богота. От неговия екип ни казаха да го изчакаме на летището. След 4 часа Алваро Урибе се появи и успяхме да направим интервю. Никога няма да забравя този разговор! Урибе е изключителен кавалер! Проведохме дълъг разговор за постиженията му за Колумбия, намаляването на престъпността и подробяването на отношенията им със САЩ. Всички знаят какъв е темпераментът на колубийците – топли и отворени хора. В края на интервюто Урибе ме прегърна и разцелува и изпрати поздрави на родителите ми в България. Силните и умни хора винаги са ми били любими събеседници”.
Мотото на Стаси е: „Забавлявай се, животът е един!”. Като водещ, тя се опитва да предаде това послание на зрителите на ТВ+. На читателите на www.telemaniac.com водещата на „Денят” препоръча да гледат повече телевизия, хубави сериали и, разбира се, да се събуждат всеки ден с „Денят” по ТВ+.

Оригинална публикация

Leave a Reply