Водещият европейски превозвач Air France/ KLM е готов за лято 2016

Анелия Пейчева I 23.03.2016

Air France-KLM предлага на своите клиенти над 50 нови маршрута по целия свят

Водещият европейски превозвач Air France-KLM се подготви за лятото и предлага нови дестинации, увеличава честотата и капацитета на полетите си за летния сезон (от 26 март до 29 октомври) на 2016 г.
„Този сезон, ние развиваме нашата глобална мрежа, за да спечелим нови пазари, особено в Европа, където ние показваме гъвкавост и способност да уловим двигателите за растеж на групата. Air France-KLM предлага на своите клиенти над 50 нови маршрута по целия свят, с нашите четири компании. Това динамично управление на предлаганите полети се подкрепя от модерни самолети, оборудвани с все повече удобства, отразяващи най-високите стандарти в индустрията ", заяви Александър де Юниак, председател и главен изпълнителен директор на групата Air France-KLM.
Компанията се възползва от възможностите за растеж в световен мащаб като предлага нови полети до: САЩ – Солт Лейк Сити, изпълняван от KLM от Амстердам-Схипхол и нова честота между Ню Йорк JFK и Париж-Орли оперирани от Air France.
Групата стартира 13 нови маршрута, демонстрирайки гъвкавостта на своята европейска мрежа – Дрезден (Германия), Генуа (Италия), Инвърнес (Шотландия), Саутхемптън (Англия), Аликанте, Ибиса и Валенсия (Испания ) др.
Авиокомпания Transavia също продължава да расте с 36 нови дестинации със заминаване от Мюнхен (Германия), от Франция (Париж, Лион и Нант) и от Холандия (Амстердам и Айндховен) с полети до Белгия, Хърватска, Дания, Испания, Италия, Мароко, Холандия и Португалия.
На Западния бряг, групата се увеличава честотата и капацитета на полетите до Лос Анджелис и Сан Франциско, а в Карибския басейн, се предлагат допълнителни до 10 полета седмично на Air France до Хавана (Куба) и 5 на KLM.
В Близкия изток, Air France е възобновява полетите към Техеран (Иран) от летище Париж-Шарл де Гол. KLM е също стартира нова услуга между Амстердам-Схипхол и Астана (Казахстан).
Air France-KLM увеличава капацитета на полетите до Китай, най-вече до Шанхай, KLM оперира 13 седмични честоти на тръгване от Амстердам-Схипхол.
В Африка, Air France-KLM е увеличава честотата на полетите до Луанда (Ангола) с 6 седмични полети. Нещо повече, Air France предлага 5-ти директен полет до Киншаса (Демократична република Конго). В Южна Африка, KLM се увеличава капацитета до 7 полета седмично до Кейптаун това лято.
В Индийския океан, Air France се увеличава капацитета през април и май 2016 г. до Мадагаскар и предлага няколко допълнителни честоти по време на пиковия летен период до Мавриций.
Целта на групата е не само да отговори на нуждите от нови дестинации и честота на полетите, но и да покрива най-високите световни стандарти във въздухоплаването със съвременни и надежни самолети.

Leave a Reply