Впечатляващо шоу отбеляза награждаването на победителите в конкурса KARE 2014

www.united-partners.com I 25.09.2014г.

Проектът е плод на съвместните усилия на KARE – световната верига за дизайнерски мебели, аксесоари за дома, осветление и огледала – и Асоциация на интериорните дизайнери в България.

За първи път в историята на KARE се организира конкурс за архитекти и интериорни дизайнери – студенти и професионалисти с опит в областта. Идеята на организаторите бе да вдъхнови и подкрепи оригиналните им идеи, като ги предизвика да се впуснат в едно смело състезание с въображението, преминавайки отвъд границите на обичайното и познатото.

Общо 36 проекта на интериор, включващ минимум един продукт от всяка от категориите мебели, аксесоари и осветление с марка KARE, влязоха в оспорвано съревнование помежду си. Победителите бяха избрани от специално жури, съставлявано от представители на KARE Германия и признати професионалисти от сферата на интериорния дизайн в България.

Голямата награда бе присъдена на инж. диз. Таня Ахмед от фирма „Dadu” за проекта й „Удоволствие преди всичко“. Тя спечели тридневна екскурзия за двама до Мюнхен с посещение на централата и най-новия DESIGN CENTER на KARE, както и среща със собствениците на бранда по време на „Oktoberfest“.

Събитието, чийто водещ бе Мартен Роберто, продължи с разрязване на торта по случай втория рожден ден на магазин KARE в България. Магнетично shadow dance шоу, изпълнено от балет Нова и балет Арабеск, потопи публиката в екстравагантния свят на бранда, подтиквайки гостите да достигнат крайния предел на въображението си.

За KARE:
KARE София e част от световната верига за дизайнерски мебели, аксесоари за дома, осветление и огледала KARE Design. Стилни артикули, следващи модните тенденции, и истински класически елементи – уникалният стил на KARE изпълнява скритите желания на феновете на обзавеждането в България вече втора поредна година. KARE предлага дизайнерски продукти, в голямата си част със собствен дизайн, и налага себе си като водеща компания в тенденциите за нов начин на живот. KARE Design е чиста наслада от живота, креативна индивидуалност и отказ от стандартното обзавеждане и стереотип. Разгърнат на два етажа с обща площ от 1400 кв. м., KARE София предлага цялостно изживяване сред магията на десетки тематични колекции, които очароват и вдъхновяват.

 

 

 

Leave a Reply