Връчиха официално световните Stevie награди на M3 Communications Group, Inc.

www.cross-bg.net | 28.09.2010

„PR агенция на годината" и „Най-иновативна компания на годината" за М3 Communications Group, Inc.
София /КРОСС/ Максим Бехар получи късно снощи в „Ритц Карлтън" в Истанбул двата медала, присъдени на компанията му M3 Communications Group, Inc. от международното жури на Stevie Awards.
Наградите, наричани „Оскари на бизнеса", бяха връчени на Бехар от Майкъл Галахър, председател на 45-членното международно жури, и от Таня Бекет, една от топводещите в BBC World Service. Два пъти имената на България и на водещата PR компания предизвикаха овации в препълнената бална зала на хотела.
М3 Communications Group, Inc. бе отличена в категориите „PR агенция на годината за Европа" и „Най-иновативна компания на годината за Европа". Достига до финалите в категорията най-добра агенция за втори път след отличието през 2007 г.
„Тези награди показват, че нивото на българския PR бизнес е съизмеримо с това на световния", каза Максим Бехар, управител на М3 Communications Group, Inc. „Отличието, като част от многото награди на нашата компания за 15-те години работа, е признание за усилията, които полагаме, за да развиваме бизнеса си, признание за целия екип", допълни той.
Наградите Stevie са част от единствената глобална бизнес програма, целяща да отличи и промотира най-добрите компании и бизнес практики в света.
Членовете на борда на Stevie Awards избраха победителите сред повече от 1000 компании от над 25 страни. Предварителният процес на селекция продължи повече от 2 месеца, а в оценяването се включиха съдии от различни страни по света.
Победителите в Международните награди Stevie се състезаваха в категории, сред които „Най-добра международна компания", „Най-добър нов продукт" и „Най-добра програма за социална отговорност".
Наградата си за най-иновативна компания М3 Communications Group, Inc. получи, кандидатствайки с добре познатия на обществото проект „Преоткрий София – 130 години столица", чрез който Alpha Bank и Столична община подариха на софиянци възможността да се насладят на романтиката и архитектурата на отминалите десетилетия по повод 130-ата годишнина от обявяването на София за столица и от основаването на банката.

Оригинална публикация

Leave a Reply