Всичко е любов в новия брой на HELLO! България!

S Media Team I Димитрина ШИШКОВА I 9.02.2011

Кой ще ушие роклята на Кейт Мидълтън и с какъв костюм ще бъде принц Уилям на сватбата – само в новия брой на HELLO! България!

Остават по-малко от 3 месеца до най-голямото събитие на годината: сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Какви изненади са подготвили кралските младоженци за приятелите си, кой ще ушие роклята на Кейт и какъв костюм е избрал престолонаследникът – подробности в новия брой на HELLO! България.

Много или малко са 10 години за двама души, които се обичат? Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отпразнуваха десетилетие брак и днес твърдят, че любовта им е по-жива, по-силна и по-истинска. Двамата актьори преминаха през тежкото изпитание на болестта ръка за ръка и продължават да се обичат въпреки разликата във възрастта, кризите и слуховете, които ги разделяха многократно.

Ексклузивно: само в новия брой на HELLO! България Галена и Георги Георгиеви отварят вратите на дома си и разказват за изстраданото щастие и приказката си с щастлив край. Мисис България и волейболният собственик в една невероятно лична изповед, наситена с много емоции, чувства и мечти.

Дженифър Лопес – по-красива и блестяща отвсякога, споделя за работата си като жури в American Idol и за добрите и лошите страни на това да е майка на близнаци. Звездата говори открито за децата, семейството и за това колко сложна може да бъде любовта.

И още:

• По първи петли талантливата певица Белослава изповядва най-съкровените си емоции, а не по-малко известната Алекс Раева твърди, че е време за промяна и пренареждане на приоритетите. Какво кара двете звезди да се усмихват, кого молят за подкрепа и в какво измерват щастието – само в новия брой на HELLO! България.

• Аштън Къчър разкрива тайната на успешния си брак с Деми Мур. Актьорът споделя за романтиката в отношенията и за честността във връзката.

• Радио водещите Симо и Богдана признават, че нито за ден не са се замисляли да се разделят. За ревността и обичта между тях, за обидите и мечтите, за миналото и бъдещето – двамата разказват в новия брой на HELLO! България!

Списание HELLO! България излиза два пъти в месеца, през четвъртък. Неговият обем от 92 страници и атрактивната му цена от 1,99 лв. го правят безспорен лидер на пазара сред останалите лайфстайл издания.

В България HELLO! се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, F1 Racing, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

Leave a Reply