Ъпсурт, Лора Караджова и Балет Нова откриват най-модерната лазерна игра във Варна Тауърс

PR Agency Anettevents I 17.02.2011

С грандиозен концерт на Ъпсурт, Лора Караджова и Балет Нова, Варна Тауърс открива уникалното интерактивно забавление Laser Force на 18 февруари от 20:30 часа.

Посетителите на Fun Park “Двете Кули” вече ще могат да се насладят на най-модерната лазерна игра, съчетаваща динамичен екшън, специални светлинни и звукови ефекти, интерактивна среда и супер екстри за реалистични усещания. Атмосферата е допълнена от уникален интериор, обещаващ истинско интерактивно забавление.
Първи в битка ще се впуснат именно ексцентричните музиканти. След като развеселят публиката на партера във Варна Тауърс с оригиналните си текстове, те ще се отправят към Fun Park „Двете Кули”, за да изпробват интерактивното забавление.
Играта се осъществява по групи, като максималният брой на участниците е 16. Ако и вие сте прекарали безброй часове пред компютъра, играейки Counter Strike или друга подобна игра, сега ще имате възможност да се насладите на подобно изживяване, но на живо! Колкото и невероятно да звучи, това интерактивно забавление Laser Force е факт.

Leave a Reply