За добро домашно порно трябва хубава лампа

в. 24 часа | Роза БУЗКОВА | 2010-02-21

Няма друг сексстимулатор като този да разчекнеш крака срещу камерата. Домашното порно е спасило не една връзка от разрухата на времето. Когато страстта поугасне, на помощ идват съвременните технически средства. Повечето двойки предпочитат да са насаме пред обектива. Щом възможността за трети човек отпада, тогава как да постъпим, за да получим качествен материал?
Киноспециалисти в този жанр се съгласиха да дадат няколко съвета, стига да запазим имената им в тайна.

Съвет номер едно: Светлина, повече светлина!

Така е казал Гьоте, преди да издъхне, според легендата. (В действителност е рекъл: "Я прислужницата да усили газената лампа".) Така бихте си казали и вие, след като установите, че на екрана се поклащат някакви размазани фигури, които преспокойно биха могли да бъдат и Дядо Мраз и Снежанка, в случай че решат да се съблекат голи и да застанат в тази поза. Равномерното осветление е важно, но по-важно е да се забавлявате. Затова, ако не сте осветители или кинооператори, по-добре пуснете наличните лампи, пък каквото сабя покаже. Ако не стане, ще пробвате втори дубъл.

Съвет номер две: Никакво парно в порното!

Това ще рече да внимавате в записа ви да не попадат кофички от кисело мляко, радиаторът на парното, телевизор и други битовизми. Това така разваля романтиката!

Съвет номер три: По-близко до масите

Имат се предвид телесните маси. Вместо да използвате оптичното приближение на камерата, приближете самата камера. Образът на това, което искате да се види в детайл, ще е много по-ясен.

Съвет номер четири: Две снимат по-добре от една

Стига да имате възможност, поставете две камери в различни позиции. Така първо ще се застраховате, в случай че батериите изведнъж сдадат багажа, второ, ще имате повече шанс нечия ръка, крак или коса да не са попаднали пред обектива точно в кулминационния момент.
С помощта на проста програма за редактиране на видеозаписи след това може да се спретне чудно филмче за гледане в най-тесен кръг и в задушевна атмосфера.

Съвет номер пет: Влезте в кадър

Добре е, че тази дисциплина се изпълнява по двойки. Така единият може да лежи на набелязаното място, а в това време другият да центрира обектива така, че всичко, което трябва, да е в кадър. Камерите с визьори са много удобни за това.

Съвет номер шест: Огледало за душата

Ненапразно в публичните домове поставят огледала дори и по тавана. Психолози и сексолози и до ден днешен се опитват да изяснят какво влече повечето хора да гледат дебелите си дупета и шкембета, докато правят смешни движения. Макар да е трудно за обяснение, хората го правят. На вашата двойка също ще ви достави допълнително удоволствие това, че може да се видите на 14-инчовия екран на телевизора. Пък и домашно порно на домашния телевизор има привкус на нещо сладко и забранено. Ако телевизорът ви е от новите и има изход, веднага забийте жилото на камерата в него и се гледайте на воля.
***
Дупето в естествен цвят, краката – дълги и стройни
Понякога решението за такова клипче става спонтанно. Няколко чашки за кураж и замъгляване на съзнанието и най-неочаквано партньорът склонява на настояването ви. Това може да се случи в хотел, на гости или в нейната квартира – все места, където няма как да сте оборудвани.
Естествено, ползвате мобилния си телефон. Ето какво препоръчват експертите в тази област: Sony Ericsson s710a. 1,3 мегапиксела, но пък прави добри клипчета. По-скъпата опция е iPhone 3G S.
За по-сериозни, но евтини опити в домашното порнокино е добре да имате поне фотоапарат като Nikon Coolpix 4600. Апаратчето струва около 280 лв. 4-те му мегапиксела обаче могат да обгърнат сплетените ви тела и да ги заснемат в образи, доста по-добре различими от записа на фотоапарата. Цветовете са много добри! Всички препоръчани модели са с широк обектив и издължават краката, ако ги поставим откъм ходилата. Никое момиче не би възразило срещу това.
Стигаме и до камерите. Препоръчан модел за лаици – Sony HC32. С тази камерка можете да се снимате странично, като Яна, и да гледате дали не излизате от кадър на въртящото се мониторче. Много е добра за кожа и дупето на приятелката ви няма да стане оранжево или синкаво, сякаш е излязла от моргата. Моделът има и друго предимство – и при приглушено осветление цветовете излизат ярки и хубави. Лека и компактна е, има стабилизатор на образа – дори ръката ви да потрепва, пак ще излезе достатъчно добър запис.
PD170 на същата компания е вече професионална работа. Цената също е на ниво – над 3000 долара. За тази камера май ще потрябва и статив. Звукът е с най-чисто качество, така че всички нежности и въздишки ще бъдат надлежно записани.
***
Пам, бачи Кико и други фолкфурии
Сред българите, “пострадали" от “съвсем случайно изтекли" домашно заснети порноматериали, са фолкзвездата Галена, новоизлюпилият се (и надарен певец) Криско и, естествено, красивата адреналинка Яна.
Класика в жанра на домашното порно в световен мащаб са Томи Лий Джоунс и мечтата на всички мъже (преди да пипне хепатит С) Памела Андерсън. Филмът, заснет на яхтата от сватбеното им пътешествие, е незабравимо събитие в светско-клюкарските кръгове. Звезди в подобни “продукции" са Линдзи Лоън, Парис Хилтън, Колин Фарел.
Напоследък из интернет изгря звездата и на един доскоро неизвестен българин – бачи Кико от Плевен. 10-минутният клип не е точно семейно порно. Филмът се снима от трети човек, който през цялото време дава указания на девойката Габи. Диалогът им е убийствен. Самият бачи Кико мълчи като пукъл, докато другите двама разменят следните реплики:
Операторът: Цункай го по главъта, ма.
Габи: Пикае ми са бе, хора!"
Операторът: Баче Кико, ама аз не мога да снимам сперма.
Габи: Абе не нагоре – косъта ми, бе, наклони го тоа смърдел надолу.
Операторът: Глей къ плюиш у чашата, после пиим кафе, ооу, откачената!
Над 100 000 са гледали вече клипа, за него се носят легенди из форумите, линковете са заличени, а титаничният бачи Кико стана градска легенда в Плевен и се появи като персонаж в Шоуто на Слави.

Стр. 11

Leave a Reply