Закопчаха Супер Бианка в Перник, тя се разплака

в. Вяра, Благоевград | Милена ГРОЗДАНОВА | 20.10.2010

Арестуваха шарената и ексцентрична репортерка Супер Бианка от шоуто на Иван и Андрей в Перник. Задържането стана веднага след като държавният глава отговори на въпросите на журналисти. Цветната и напориста Бианка също се опитваше да зададе въпроси на президента Георги Първанов, но той не пожела да отговори.
"Моля Ви, господин президент, моля Ви…", не спираше да тика микрофона пред лицето на държавния глава Супер Бианка. Тогава полицаите я спряха. След това обаче Супер Бианка симулира припадък, което доведе до нейното арестуване.
Един от служителите на реда я хвана за ръката и я отведе настрани. След малко русата Бианка се разплака. Оказва се, че репортерката няма документи за самоличност. Тя бе задържана в полицията в Перник до установяване на нейната самоличност. Повдигнато й е обвинение по Закона за българските документи за самоличност, след което репортерката е пусната. Според версията на полицията Супер Бианка се е опитала да пробие кортежа на държавния глава и е задържана, за да й бъде съставен акт за нарушение.

Стр. 1, 3

Leave a Reply