Zeitung “Vienna Dnes – Wien Heute”

Mag.Phil. Prof. Saschka ZHURKOV I 30.07.2010

Вестник "Vienna Dnes – Wien Heute" е печатно издание, издавано в Австрия на български и немски език. Разпространява се в: Austria, Ungarn, Mallorca, London, Paris, Slowakei, Moskau, Bulgarien, Luxemburg, Lichtenstein, Holland, Belgien, Schweiz, Deutschland. Разбира се, всеки който желае да получава вестника, може да се абонира за него, независимо на кое място в Европа се намира.

Изданието се състои от 6 многоцветни страници, формат А3 и излиза в средата на всеки месец. Съдържанието обхваща всички аспекти на живота в Австрия – новини, събития, известни личности, закони и правила и др.

Наред със създаването на австрийско-български информационен блок, друга основна цел на вестника е да зарежда читателите си с положителни и приятни емоции. Ето защо акцент се поставя върху добрите новини и положително въздействащата информация. Надяваме се, че в ежедневие, където медиите постоянно ни заливат с ужасяващи събития и факти, вестник като нашия би допринесъл за доброто настроение на читателите ни.

Цената на вестника е 0.50 Евро.

Годишен абонамент – 12,60 Евро
Абонамент за студенти и домакини – 6,30 Евро
Годишен абонамент в чужбина – 13,80 Евро
Абонамент за студенти и домакини в чужбина – 6,90 Евро

Сайтът на Виена Днес е естествено продължение на печатното издание. В него публикуваме всичко онова, което не сме състояние да споделеим с аудиторията си на страниците на вестника, поради ограниченото пространство и периодичността на вестника. Сайтът се обновява ежедневно и целта му е да държи в течение читателите си с най-актуалното от Австрия, България и света.

За рекламодателите предоставяме различни възможности за съвместно сътрудничество. Основните две са публикация в печатното издание или публикация в сайта. Възможни са и комбинации от двата вида реклама, при което предоставяме различни видове отстъпки и бонуси.

Като допълнителна услуга предлагаме и създаване на уеб сайт за всички фирми, организации и частни лица, които желаят да популяризират дейността си, но все още нямат индивидуално присъствие в интернет пространството. Заедно с изготвяането на сайт, предлагаме и поставянето на текстови връзки, банери или кратки описания на дейноста в сайта на Виена Днес.

Основни тарифи за реклама в печатното издание

Размер Черно-бяла Цветна
Цяла страница – 720 €
Половин страница 290 € 360 €
Четвърт страница 130 € 180 €
1/8 страница 42 € 90 €

Онлайн реклама

Тарифите за онлайн реклама варират между 120 и 200 Евро на банер за 1 месец, в зависимост от големината и разположението му в сайта.

Цената за изготвяне на реклама във вестника или банер в сайта е 150 Евро.

При публикации с продължителност 6 месеца предлагаме отстъпки.

Сумата за реклама можете да преведете по следната банкова сметка:

BG MUSEUM – VIENNA DNES

Сметка N:00440034454 BLZ : 17500

BKSBank AG

IBAN : AT29 1700 0004 4003 4454

BIC : BFKKAT2KXXX

www.viennadnes.com
www.wienheutezeitung.com

Leave a Reply