Зенбукът на ASUS гостува на Сити център София

Symmetric Communication I 22.02.2012

В специална томбола печеливши ще се теглят на всеки 30 минути, а трима щастливци ще си тръгнат с по един таблет ASUS Transformer

Тази събота, 25.02.2012, Sofia City Centre ще стане домакин на представянето ZENBOOK™ – първият ултрабук на ASUS. Посетителите на търговския център ще имат възможността да разгледат и изпробват зен-машината през целия ден на партерния етаж. Организаторите са подготвили и много награди – печеливши в специална томбола ще се теглят на всеки половин час от 10.30, а точно в 18.00 ще станат ясни и имената на тримата щастливци, които ще си тръгнат с таблет ASUS Transformer.

ASUS ZENBOOK™ постига уникална комбинация от артистично майсторство и съвременна технология. Той се ражда от усилията на специален екип дизайнери и инженери, които работят усърдно, за да предоставят преносим компютър, който е изтънчен във висша степен, стилен и мощен, надарен с хармония между страхотен външен вид и мощни функции. Дебелината му е само 3 мм в предната част и 9 мм в задната, което го прави най-тънкия на пазара и перфектен вариант за потребителите, които са в постоянно движение.

Главният дизайнер на ZENBOOK™ – Лауи, обяснява, че при разработването на ZENBOOK™ дизайнерският екип е искал да пресъздаде същия тънък и лек профил като на часовник от ултрависок клас. Дизайнерският ноутбук стартира само за 2 секунди от режим на готовност.

Специалните награди – таблетите ASUS Transformer, са не по-малко впечатляващи, а името им идва от мобилната док-станция. Благодарение на нея таблетът се превръща в лаптоп, а допълнителната батерия в докинг станцията удължава времето за работа от 9 на 16 часа. Asus таблетът тежи едва 680 грама и разполага с вградена 16 GB памет, Wi-Fi, Bluetooth и 3G модул.

Къде ще кликаш тази събота?

Leave a Reply